Головна Новини Світ Росія У Росії літак з десантниками здійснив вимушену посадку поза аеродромом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії літак з десантниками здійснив вимушену посадку поза аеродромом

Російський військовий літак здійснив посадку поза аеродромом у Псковській області

9 грудня 2021, 19:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії літак здійснив вимушену посадку. Про це пише видання "Кореспондент".

У Росії літак з десантниками здійснив вимушену посадку поза аеродромом

Десант. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, пригода сталася у Псковській області (Росія). Повідомляється, що легкий військово-транспортний літак здійснив вимушену посадку за межами аеродрому. На його борту перебували троє членів екіпажу, а також 10 десантників.

Інцидент стався під час проведення навчально-тренувальних польотів літаків військово-транспортної авіації із десантуванням підрозділів ВДВ.

У матеріалі зазначається, що на висоті близько 100 метрів у літального апарату зникла тяга двигуна. Повітряне судно почало втрачати швидкість, і екіпаж здійснив вимушену посадку поза аеродромом. Місце для приземлення обрали з повітря.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Єгипті піщана буря накрила столицю. Стіна піску буквально поглинула місто. Її висота становила близько п'яти метрів. Через це у місті майже добу не було видно сонця. Стихія також принесла із собою сильний вітер, швидкість якого становила приблизно 60 кілометрів на годину. Влада закликає громадян не виходити зайвий раз зі своїх будинків. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Німеччині під час навчань на полігоні, що знаходиться у Нижній Саксонії, сталося зіткнення військової техніки. 60-тонний танк врізався у позашляховик. Внаслідок інциденту двоє людей отримали серйозні поранення та загинули на місці. За цим фактом розпочато розслідування. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини