Головна Новини Світ Росія У Росії масово зривають концерти співачки з України: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії масово зривають концерти співачки з України: яка причина

Анну Асті не раді бачити на сцені в Росії

27 лютого 2024, 23:40 comments1016
Поділіться публікацією:

Колишня українка, а тепер відома в Росії співачка  Анна Асті може залишитись без кривавих  гонорарів через те, що  масово скасовують її концерти на території держави-агресорки.

 У Росії масово зривають концерти співачки з України: яка причина

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Як інформують  російські ЗМІ, заплановані  виступи  виконавиці  в таких містах, як Волгоград, Саратов, Краснодар, Тольятті та Нижній Новгород  не відбудуться. Мешканці цих міст  вже повертають квитки.

З цього приводу сама Анна  ще не зробила жодної заяви, щоб хоч якось пояснити ситуацію.

До слова, ці проблеми в співачки розпочались після "голої вечірки" Насті Івлєєвої, на якій колишня українка  виступала. Після цього  виступи Анни Асті почали скрізь  відміняти.

Але зовсім недавно з’явилась інформація, що в Кремлі запропонували  Анні умови нової угоди — її готові  вибачити, коли  знаменитість  публічно підтримуватиме  війну на території  України. На це чоловік  співачки  повідомив, що сторони знайшли компроміс.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на співачку з України подали до суду в РФ. Колишня українка, яка зрадила свою  країну  Анна Asti (справжнє ім'я — Анна Дзюба)  тепер має від Всесвіту покарання  про те, що мовчить і не засуджує   війну в  своїй країні — спочатку її чекає скасування за участь в "голій" вечірці Насті Івлєєвої, зараз на горе-співачку подали в суд. 

Новину  про це оприлюднили   російські ЗМІ. Представники компанії "Неформат", яка володіє  авторськими правами  на багато російських хітів, подали позов на музичний лейбл" Фенікс", половиною якого володіє співачка. Позивачі вимагають стягнення в розмірі 612 тис.рублів
 Відомо, що представники "Неформату" вже були учасниками  декількох гучних судових процесів. При цьому, зазначається про стягнення несплачених роялті та порушені, на їх думку, авторські права.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

28 лютого 2024, 06:35

Навіщо ви взагалі згадуєте про таких? Поїхав, піддтримав РФ і так далі і тому подібне - все! Забути і не згадувати в Україні, там хоч хай на голові вони у РФ стоять чи жебракують, чи ще щось. Ні! Раз за разом рекламуєте їх в Україні. Так! Подібного роду статті - це теж реклама.


Новини