Головна Новини Світ Росія У Росії на економічному форумі "поділили" Україну та показали карту "округів" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії на економічному форумі "поділили" Україну та показали карту "округів" (ФОТО)

Окупанти розкрили справжню мету, що полягає в окупації всієї України

14 червня 2022, 23:27 comments2386
Поділіться публікацією:

У  Санкт-Петербурзі на економічному форумі окупанти показали схему  адміністративно-територіального розділення України в разі перемоги загарбників рф. Карту поділеної України  оприлюднив російський пропагандист Олександр Коц.

У Росії на економічному  форумі "поділили" Україну та показали карту "округів" (ФОТО)

Окупанти публічно розкрили свої загарбницькі плани (фото з відкритих джерел)

 Пропагандист назвав цю карту "колишньою територією України".

"Яка краса. Пишуть, що на пітерському економічному форумі показали цю схему адміністративно-територіального поділу звільненої "колишньої території України",- похвалився пропагандист.

Коц написав, що схема розрахована на 3-5 років, такий собі "перехідний період". На цій карті окупанти поділили Україну на округи. До першого округу під назвою "Західний територіальний округ", потраплять 8 областей, зокрема, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька. А центром у мріях загарбників має стати місто Хмельницький. 

До другого округу під назвою "Центральний територіальний округ" мають увійти також 8 областей, а саме Вінницька, Житомирська, Київська, Полтавська, Сумська, Харківська, Черкаська, Чернігівська. Його центром, мріють окупанти, має стати Київ.

 На опублікованому фото, не видно інших округів.

 Український політолог Олексій Голобуцький, коментуючи цю карту окупантів, заявив, що  на оприлюдненому фото раніше розроблені і утверджені плани з тотальної окупації і поділу України.

"Це до теми "припинення війни", "досягнення угоди з Росією" і "можливих компромісів". Це не квартирна вечірка упоротих імперців котрогось Ґіркіна. Це цілком офіційний економічний форум. На котрому оприлюднено раніше розроблені і утверджені плани з тотальної окупації і поділу України. І це те, що має бути надіслано офіційним Києвом всім союзникам, а також лідерам тих країн, що наполягають на "примиренні" і "завершенні війни" та виступають проти надання Україні зброї, необхідної для перемоги. Ця схема чітко і однозначно твердить, що буде, якщо Росію не знешкодити, якщо Україна не здобуде перемогу",- заявив експерт.
У Росії на економічному  форумі ”поділили” Україну та показали карту ”округів” (ФОТО) - фото 2
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що депутат від партії Путіна пропонує "скасувати" незалежність України та країн Балтії
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

14 червня 2022, 22:35

ЦІ ПІДОРОСИ ЩЕ НЕ ПІДОЗРЮЮТЬ, ЯК ЇХ БУДЕ ВБИВАТИ ТА ВІШАТИ НА УСІХ СТОВПАХ ЗАХІДНА УКРАЇНА, АЖ ДО УРАЛЬСЬКИХ ГІР...!!! А З УСІМА ПІДОРОСАМИ ЗРОБИМО ТЕ САМЕ ЩО ЦІ НКВСні ПІДОРОСИ РОБИЛИ У ЗАХІДНИХ ОБЛАСТЯХ УКРАЇНИ З 1932-1968 роки...!!! ВИСТРІЛЯЄМО УСІХ АЖ ДО УРАСЬКИХ ГІР, СПАЛИМО УСЕ І ЗАМІНУЄМО ПОТРІНИМ МІНУВАННЯМ УСЮ СПАЛЕНУ ТЕРИТОРІЮ ПІДОРОСІЇ...!!!


Новини