Головна Новини Світ Росія У Росії на великому хімзаводі, де виробляють боєприпаси, стався вибух: є постраждалі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії на великому хімзаводі, де виробляють боєприпаси, стався вибух: є постраждалі (ВІДЕО)

Відповідно до заяв представників підприємства, шкідливих викидів в атмосферу не надійшло

30 липня 2021, 18:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії на хімічному заводі "Комбінат Каменський", що в Ростовській області стався вибух. Про це повідомляє видання 161.ru.

У Росії на великому хімзаводі, де виробляють боєприпаси, стався вибух: є постраждалі (ВІДЕО)

Вибух на хімзаводі "Комбінат Каменський" в Росії. Фото: автор: Donotdisturb / Wikimapia.org

Як стало відомо, вчора ввечері, 29 липня, в одному з цехів заводу прогримів вибух з послідуючим горінням. Пожежа була швидко ліквідована системою пожежної безпеки та прибулим на місце подій пожежниками розрахунком. Відповідно до заяв представників підприємства, шкідливих викидів в атмосферу не надійшло.

В результаті події постраждали сім осіб. Вони були госпіталізовані прибулими на місце події медиками. Повідомляється, що у шість потерпілих виявлено 100% хімічних опіків тіла та у ще одного — 80%.

Згідно з інформацією видання, постраждалі отримали опіки після вибуху, під час проведення ремонту в цеху з виробництва полімерів.

Відео: УНІАН.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Чехії прогримів вибух на заводі, який займається виробництвом біопалива. Повідомляється, що вибух стався в одному з виробничих приміщень. На місце події прибули співробітники пожежної служби та медики. Протягом декількох годин проводилося охолодження приміщення за допомогою спеціальної техніки. В результаті інциденту постраждали четверо людей. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" в місті Газа прогримів вибух на ринку. В результаті події штиб одна людина і ще кілька отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілі були госпіталізовані прибулими на місце подій медиками. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини