Головна Новини Світ Росія У Росії на відомого композитора напали з ножем (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії на відомого композитора напали з ножем (ВІДЕО)

На Олександра Колкера напали у ліфті

21 лютого 2022, 19:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії її на відомого композитора було скоєно напад. Про це пише видання "Кореспондент".

У Росії на відомого композитора напали з ножем (ВІДЕО)

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент трапився вчора, 20 лютого, у місті Санкт-Петербург. На відомого радянського та російського композитора Олександра Колкера напали у ліфті.

Видання пише, що дорогою додому до Колкера підійшов невідомий чоловік і запропонував провести його додому. Коли вони опинилися у ліфті, зловмисник напав на свою жертву. Чоловік почав душити композитора, а потім завдав тілесних ушкоджень ножем.

Після скоєння злочину правопорушник втік. За даними ЗМІ, постраждалий самостійно зміг дістатися до квартири та відмовився від госпіталізації.

Наразі співробітникам правоохоронних органів уже вдалося встановити особу та затримати підозрюваного. Ним виявився 46-річний мешканець Южно-Сахалінська. За цим фактом порушено кримінальну справу.

У мережі з'явилося відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що голова зовнішньої розвідки РФ сконфузився на засіданні Ради безпеки Росії. Чиновник обмовився та сказав, що підтримує включення "ЛДНР" до складу Російської Федерації. Читайте про це у нашій статті.

Читайте також про те, що Путін сказав, коли ухвалить рішення про визнання "ЛНР" і "ДНР". Президент Росії Володимир Путін під час засідання Ради безпеки РФ не оголосив рішення про визнання самопроголошених республік на Донбасі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Бред Пітт подав до суду на Анджеліну Джолі: до справи причетний російський бізнесмен. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини