Головна Новини Світ Росія У Росії народився мутант з двома головами: у мережі показали, як він виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії народився мутант з двома головами: у мережі показали, як він виглядає (ФОТО)

Інцидент шокував мережу

27 жовтня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Надзвичайна та моторошна подія сталася на території Хакасії, що в РФ. У селі в молодої корови народилося теля з двома головами та тулубом та іншими частинами тіла свині. Шокуюче фото розлетілося мережею. Його правдивість вже підтвердили у Міністерстві сільського господарства і продовольства Хакасії.

У Росії народився мутант з двома головами: у мережі показали, як він виглядає (ФОТО)

Мутант народився у корови (фото з відкритих джерел)

Деякі користувачі припускали, що Photoshop, але виявилося, що таки це правда. На світ у російській глибинці дійсно з'явився мутант. Подробиці про цю шокуючу ситуації повідомили у департаменті ветеринарії Мінсільгосппроду Хакасії. У службі розповіли, що інцидент стався у селі Маткечик Бейського району.

 Власниця тварини розповіла місцевим ЗМІ, що це було перше теля у молодої корови. Воно з'явилося на світ уже мертвим. ЗМІ написали, що тварина за кілька днів також померла після пологів.

 Фахівці називають таке явище — мутацією, зміною геному. Факторами, що впливають на такі мутації можуть бути, зовнішні та внутрішні об'єкти. В тому числі й створені в штучних умовах, тобто шляхом експериментів.

У Росії народився мутант з двома головами: у мережі показали, як він виглядає (ФОТО) - фото 2

  Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії ведмідь напав на жінку під час виступу на арені цирку. Тварину вивели на арену для виступу. Однак ведмідь почав дивно поводитися на сцені, він міцно схопив лапами асистентку за руки та повалив її на підлогу. В цей час працівники цирку кинулися їй на допомогу й вдарили тварину кілька разів. Однак ведмідь не відреагував. У жінки подряпані руки до крові та синці на ногах й на тілі від сутички з ведмедем. Відомо, що таким тваринам одягають намордники, щоб вони випадково нікого не покусали. Однак кігті у них теж гострі. Ведмідь може завдати людині шкоди лапами.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини