Головна Новини Світ Росія У Росії назвали області, які б могли відійти Україні, якби не війна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії назвали області, які б могли відійти Україні, якби не війна

Російська пропаганда продовжує розпалювати ситуацію у війні між Україною та Росією

12 липня 2022, 14:00 comments6241
Поділіться публікацією:

Російська пропаганда не знижує обертів, продовжуючи робити українців в очах росіян ворогами, які мріяли про захоплення російських областей. Так пропагандисти запевняють, що українці планували захопити та приєднати до України Ростовську, Воронезьку та Білгородську області, але нібито через російське вторгнення в Україну їхні плани порушилися. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости".

У Росії назвали області, які б могли відійти Україні, якби не війна

Карта. Фото: із відкритих джерел

Пропагандисти стверджують, що російські військові у Маріуполі виявили на жорсткому диску ноутбука українського військового "агітаційний плакат для дітей, на якому ще до початку російської спецоперації Ростовська, Воронезька та Білгородська області були включені до складу України". Ну, а для того, щоб ще більше наздогнати остраху не лише на росіян, а й посварити Україну з союзниками пропагандисти зазначають, що на виявленому плакаті українцями також відзначено низку територій Польщі, Словаччини, Румунії та Білорусії, тобто практично всіх сусідів України. От тільки росіяни чомусь не можуть знайти відповіді на запитання, чому 8 років воюють вони в Україні та чому першими окупував Крим, а потім і Донбас. Якось усе це не в'яжеться до їхньої пропаганди.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готова вдарити по Росії та Білорусі: коли це станеться – що стримує ЗСУ. Експерти розповіли у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі більше не бачать можливості відновити переговори з Україною. Пєсков розповів, чому позиція Кремля змінилася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/170759
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини