Головна Новини Світ Росія У Росії назвали велике українське місто, яке хочуть стерти з лиця землі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії назвали велике українське місто, яке хочуть стерти з лиця землі

Російський пропагандист Сергій Мардан вважає, що Росія не буде обстрілювати деякі українські міста, адже вони "російські", натомість Володимир Соловйов заявив про необхідність "стерти з лиця землі" Харків.

26 березня 2024, 10:32 comments7058
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов закликав "стерти з лиця землі" українське місто Харків. Для цього росіянин пропонує завдати по ньому масований ракетний удар. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії назвали велике українське місто, яке хочуть стерти з лиця землі

Володимир Соловйов закликав стерти з лиця землі Харків. Фото з відкритих джерел

В ефірі російського державного телеканалу "Россия 1" гість програми Соловйова заявив, що обстріл цивільних міст, це нібито поширена практика армії США та Ізраїлю. За його словами ізраїльтяни попереджають про обстріл та дають 48 годин на евакуацію, після чого перетворюють місто в "пил".

На цю ідею відреагував Володимир Соловйов та згадав, що він раніше вже пропонував такі дії.

"Я ще рік тому говорив, коли вони по Бєлгороду вдарили, я вже тоді говорив: "об'явіть Харкову 24 години на евакуацію та зітріть його з лиця землі", — каже Соловйов.

Гість програми зазначив, що для того, щоб "стерти з лиця землі" Харків потрібно дуже багато зброї. Однак російський пропагандист вважає, що по Харкову Росія могла б завдати ударів ракетами, які раніше мали ядерні боєголовки.

"У нас є ряд того, що ми вивели з бойового чергування, замінити ядерну частину на іншу", — пропонує Соловйов.

Цікаво, що інший російський пропагандист Сергій Мардан за тиждень до заяв Соловйова запевняв, що Росія не буде завдавати ракетних ударів по Харкові та Сумам, адже "вважає їх російськими містами". Зазначимо, що попри ці заяви, Росія атакує українські міста, зокрема і Харків ракетами та дронами влучаючи у цивільні об'єкти та вбиваючи мирних жителів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній нардеп Держдуми РФ, який отримав український паспорт, назвав головне завдання російських добровольців у Росії.

Також "Коментарі" писали, що стала відома зарплата російського пропагандиста Володимира Соловйова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини