Головна Новини Світ Росія У Росії назвали неочікувану причину війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії назвали неочікувану причину війни в Україні

Російський політик заявив, що Росія війною в Україні захищає Європу та зупинила глобальний конфлікт з багатьма жертвами.

16 січня 2024, 15:30 comments1716
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін використав наративи російської пропаганди та пояснив причину агресії Росії спробою зупинити третю світову війну. Крім того, російський політик цинічно заявив, що це рятує мільйони життів від загибелі.

У Росії назвали неочікувану причину війни в Україні

Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін. Фото з відкритих джерел

Під час виступу у Держдумі РФ Володін заявив, що Росія "мирна країна" і вона не буде вести війни з іншими європейськими країнами. А військові дії, які у Росії називають "спеціальною військовою операцією", нібито є спробою зупинити глобальний конфлікт.

"Початок СВО зупинило третю світову війну. Вдумайтеся, що могло б відбутися: гуманітарна катастрофа, мільйони загиблих. Цього нема з однієї причини — наші солдати та офіцери борються з нацизмом, захищають мир та спокій громадян не лише РФ", — озвучує російську пропаганду В'ячеслав Володін.

Крім того, спікер російської Держдуми сказав, що Росія нібито стоїть на лише на захисті власних інтересів, а й "насамперед держав Європи". Свою пропагандистську промову Володін завершив звинуваченнями в бік Зеленського, який, за словами російського політика, хоче втягнути Європу у конфлікт між Україною та РФ.

Нагадаємо, що більшість країн Європи та світу засуджують російську агресію та вважають, що Москва порушила міжнародне право розпочавши війну проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни хочуть змінити своє громадянство та почали масово подавати заявки на отримання паспорта однієї європейської країни.

Також "Коментарі" писали, що у Росії поширюють версію, що вони самі завдали дружній удар по рідкісному російському літаку А-50. Таким чином росіяни хочуть переконати пілотів, що небо над Кримом безпечне для польотів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ВАСИЛИЙ

16 січня 2024, 16:38

Они в РОССИИ используют путеводитель ПЕНТАГОНА "протаколи СИОНСКИХ МУДРЕЦОВ".


Новини