Головна Новини Світ Росія У Росії п'яні депутати від партії Путіна врізалися в надувний човен - загинув батько сімейства
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії п'яні депутати від партії Путіна врізалися в надувний човен - загинув батько сімейства

Тіло загиблого чоловіка знайшли, йому було 32 роки

27 червня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:








18 червня в Росії, на Волзі, катер з п'яними депутатами "Єдиної Росії" врізався в надувний човен, де знаходилася сім'я з 5-річною дитиною. Від удару з неї випав 32-річний батько сімейства. Його тіло знайшли тільки 27 червня. Про це повідомляє Telegram-канал Readovka.

У Росії п'яні депутати від партії Путіна врізалися в надувний човен - загинув батько сімейства

У човні знаходилися депутати РФ (фото з відкритих джерел)

У човні знаходилися російські депутати Юрій Краснобаев і Юрій Погиблов. Вони поспішили поплисти з місця події.

Керував катером підлеглий Краснобаева, інспектор природоохорони Максим Забіров. Попередньо відомо, що він був тверезий, але порушив правила судноводіння, перетинаючи судновий хід під кутом.

Дружина загиблого Дениса Безрукова Ольга розповіла, що катер повернувся через 15 хвилин, встигнувши висадити кілька невстановлених осіб. Депутати ж заперечують її слова, кажуть, що виїхали за рятувальниками і нікого не висаджували.


Як ми повідомляли раніше, підводний човен національних Сил самооборони Японії потрапила в аварію біля берегів префектури Коті, наткнувшись на комерційне торгове судно. Так, надзвичайна подія сталася в акваторії Тихого океану, по близькості від острова Шікоку, пише агентство Kyodo.

Як повідомив генсек кабінету міністрів Японії Кацунобу Като, дизель-електричний підводний човен типу "Сорю" зачепила корпус іншого судна в момент спливання. В результаті інциденту постраждали 3 члени екіпажу підводного човна, про жертви на торговому судні не сповістить. Відомо, що постраждале судно знаходилося в приватній власності. "Наразі при канцелярії прем'єр-міністра створили кризовий штаб. У його завдання входить збір і аналіз інформації про ситуацію з підводним човном" — йдеться в повідомленні генерального секретаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

сергей

28 червня 2021, 01:20

один мудак гусей пострелял, заявив что они сами упали, другие людей давят и так же врут да сколько таких случаев твари


Новини