Головна Новини Світ Росія У Росії пенсіонери побилися через прострочені продукти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пенсіонери побилися через прострочені продукти (ВІДЕО)

Місцеві жителі кажуть, що така ситуація відбувається вже не вперше

27 вересня 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

Мешканці міста Новосибірська Російської Федерації побились просто біля звалища, куди працівники супермаркетів викидають харчі з перебільшеним терміном придатності. Дідусів з бабусями та інших міських мешканців зібралось багато, їжі на всіх не вистачало. Тому присутні почали сваритись та битись. На ролику, який розміщений в соціальних мережах, видно, як городяни виривають одне одному з рук пакети та згортки з їжею.

У Росії пенсіонери побилися через прострочені продукти (ВІДЕО)

У Росії пенсіонери влаштували битву за продукти (фото з відкритих джерел)

Найбільше дісталось зіпсованих продуктів молодим містянам з характерною зовнішністю. Вони пробились до баків, куди це все скинули і хапали пакунки.

Деякі знавці прийшли зі своїми стільчиками, аби  з них зручніше було діставати їжу. Тут наштовхалось скільки люду, що привезених пакунків всім не вистачило. Новосибірці нервували, обзивали і навіть штовхали один одного.

Жителі цього району кажуть, що такі розборки тут відбуваються постійно, коли привозять на смітник чергові партії зіпсованих харчів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що у  Росії тату-майстер наклала на себе руки в прямому ефіріВ Росії, в місті  Зеленоград молода городянка привселюдно вчинила самогубство. Зробила вона це під час прямого ефіру в соціальних мережах. На відео, яке розміщене в Інтернеті, можна побачити, як молода росіянка  примостилась на кінці балкона і повторює слова пісні групи ЛСП "Номери". Цей твір заборонений в сусідній країні, бо закликає до самогубства. Коли прозвучала фраза: "І каменем вниз..", зривається з балкона і летить вниз. Юнка  мала професію тату-майстра. До запланованого суїциду вона  поставила в соціальних мережах фото, де шия дівчини вся у синцях. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини