Головна Новини Світ Росія У Росії під час відпочинку розбився генерал МВС, якого підозрюють у корупції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії під час відпочинку розбився генерал МВС, якого підозрюють у корупції

За попередньою інформацією, Травніков не впорався з керуванням

28 червня 2023, 20:50
Поділіться публікацією:

Генерал з РФ, який працював в російському Міністерстві внутрішніх справ Олександр Травніков  став жертвою  серйозної дорожньо-транспортної  пригоди під час поїздки на квадроциклі у Ленобласті. Зараз  посадовець  знаходиться  в лікарняній палаті  у тяжкому стані.

У Росії під час відпочинку розбився генерал МВС, якого підозрюють у корупції

Олександр Травніков (фото з відкритих джерел)

Про це сьогодні, 28 червня,  інформує Telegram-канал SHOT, посилаючись на інформацію з власних  джерел.

При цьому, повідомляють, що 49-річний Травніков, перебуваючи на відпочинку за межами міста,  потрапив у ДТП неподалік села Липова Гора, не впоравшись з керуванням квадроциклом. Швидка, яка прибула на місце аварії, госпіталізувала його з травмою живота і розривом нирки.  Зараз лікарі буквально ведуть  боротьбу за його життя.

Ще на каналі  написали, що генерала МВС  зняли з посади  керівника Санкт-Петербурзького університету МВС у 2022 році.

При цьому,  військовий  Армії оборони Ізраїлю та  аналітик Ігаль Левін коментує  цю інформацію в своєму Telegram-каналі. Він повідомив, що минулого року  Травніков був  знятий з посади, бо виявився учасником  корупційного скандалу разом із трьома іншими генералами цього ж відомства, які зараз знаходяться під слідством.

Як повідомляють російські ЗМІ, ще в  грудні  минулого року стало відомо про усунення генерала Травнікова з посади начальника Санкт-Петербурзького університету МВС Росії. В посадовця  виявили активи, які  начальник університету ніби не вказав у декларації. Саме Травніков є племінником  екскерівника  ГУ МВС по Санкт-Петербургу та ЛО Владислава Піотровського.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російський телеведучий екстрено госпіталізований в кардіологію. Відомий  телеведучий з РФ  Валдіс Пельш, що вже давно внесений до чистилища "Миротворець", куди його  занесли ще до  початку військового вторгнення в  Україну, зараз перебуває у відділенні  кардіології. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини