Головна Новини Світ Росія У Росії помер молодий актор, якого раніше вже "поховали лікарі"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії помер молодий актор, якого раніше вже "поховали лікарі"

Олексій Янін 8 років боровся з наслідками страшного удару

20 вересня 2023, 23:15 comments1274
Поділіться публікацією:

Відомий кіноактор  Олексій Янін, що знімався в серіалах   "Студенти", "Дочки-матері" та інших,  пішов з життя в 40-річному віці. Останнім часом його лікували в НДІ швидкої допомоги ім. Н. В. Скліфосовського.

У Росії помер молодий актор, якого раніше вже "поховали лікарі"

Олексій Янін (фото з відкритих джерел)

Вісім років тому   актор переніс  інсульт,  після цього його частково паралізувало, він  залишився прикутим до   ліжка. Хворого актора доглядали  батьки і дружина Дарина. За якийсь час  Яніна відправили до реабілітаційного центру,  саме звідти  31 серпня  повідомили  тривожну  вістку -  в росіянина почались судоми і він  знаходиться в стані коми. Хворого госпіталізували до інституту Скліфосовського.

2 вересня  дружині зателефонували  якісь шахраї, і  сказали, що Янін помер. Потім Дарина  спростовувала цю інформацію  та повідомила  що їх родина  постраждала від телефонних шахраїв. Але вже 19 вересня дружина Олексія  в соціальних мережах  написала, що її чоловік помер.  Янін пішов  з життя у відділенні  реанімації так і не прийшовши до свідомості.

"Льоші сьогодні не стало... У цього болю немає меж... Наша з Андрійком любов до тебе назавжди...", —   повідомила  дружина  і оприлюднила  родинне фото  з чоловіком  та їх сином, що було зроблено до  важкої хвороби  та інших  випробувань, що  випали на долю їх родини.

Російська зірка за роки  своєї кар'єри зіграла  34 ролі в кіно- і телепроєктах. З 2004 року і до інсульту Олексій Янін працював в театрі РАМТ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії "лікарі" обдурили дружину актора, заявивши про його смерть. Виконавиця Дарина, яка є дружиною  зіркового  кіноактора з РФ Олексія Яніна, зараз спростовує   повідомлення  про його смерть і заявляє, що сталась "жахлива помилка". Їй сказали неправду  незнайомі, що   представилися,  як  лікарі медичного закладу, де лікують  її чоловіка. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини