Головна Новини Світ Росія У Росії повідомили про смерть Путіна: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії повідомили про смерть Путіна: що відомо

Родича Володимира Путіна вже поховали

12 березня 2024, 23:26
Поділіться публікацією:

На 91-му році життя в Росії помер Євген Путін. Він був двоюрідним братом президента РФ Володимира, адже їх батьки Володимир і Михайло були рідними братами. Про причини та обставини смерті родича глави Кремля не повідомляється. Про це пише IvanovoNews.

У Росії повідомили про смерть Путіна: що відомо

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що в кінці лютого Євген Путін відзначив своє 90-річчя у Суздалі у будинку свого сина Михайла. Сам похорон пройшов вже 10 березня.

У Росії повідомили про смерть Путіна: що відомо - фото 2

До 2002 родина Євгена Путіна жила в Іваново, але після приходу до влади Володимира Путіна переїхала до Москви. Відомо, що син Євгена Путіна Михайло працює заступником голови правління "Газпрому" і входить до правління компанії.

У Росії повідомили про смерть Путіна: що відомо - фото 3

Донька Євгена Путіна Анна зараз одружена з губернатором Кемеровської області Сергієм Цивільовим. У 2018 році вона отримала від чоловіка, який став головою Кузбасу, 70% компанії "Колмар", одного з найбільших вугледобувних підприємств в Росії.

Коментуючи це речник глави Кремля Дмитро Пєсков заявляв, що це "далекий родич" Путіна. Вони, за його словами, не спілкувалися.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що хакери перехопили секретний лист ПутінуУкраїнські активісти з "Кібер Спротиву" зламали поштову скриньку співробітника Інституту наукової інформації з суспільних наук РФ та перехопили електронний лист, який був адресований Володимиру Путіну. У ньому голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін написав про план "дезахіднізації" Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

В'ячеслав Володін написав лист президенту РФ Володимиру Путіну 30 листопада 2023 року, що лише підтверджує відсутність сумнівів у керівних колах РФ щодо перемоги Путіна на президентських виборах. У перехопленому листі, Володін пропонує змінити політику Росії після президентських виборів через майбутні виклики подібні до "Великої Вітчизняної війни" та заявляє про необхідність "дезахіднізація".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини