Головна Новини Світ Росія У Росії пригрозили США захопити один із штатів: що передувало такій заяві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пригрозили США захопити один із штатів: що передувало такій заяві

Голова Держдуми натякнув, що штат повинен належати РФ

6 липня 2022, 22:05 comments1917
Поділіться публікацією:

Аляска є одним зі штатів, що входить до складу США. Відтак, країні варто пам'ятати, що рф може повернути цю територію собі. Такі погрози в трохи завуальованому вигляді пролунали від голови Держдуми В'ячеслава Володіна під час пленарного засідання. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

У Росії пригрозили США захопити один із штатів: що передувало такій заяві

Аляска входить до складу США (фото з відкритих джерел)

"Порядність — не слабкість, нам завжди є чим відповісти. Америка нехай завжди пам'ятає, там є частина території — Аляска. Ось коли вони починають намагатися розпоряджатися нашими ресурсами, перш ніж це робити, нехай подумають, що нам є теж що повертати", — заявив Володін.

Директор Центр політичної розвідки та політтехнолог Олег Постернак назвав такі заяви "потішними".

"Все чекав, коли пр...вате російське керівництво зробить потішну заяву про "визволення" Аляски. Це сталося сьогодні. Глава так званого "парламенту" Росії Володін заявив, що США варто пам'ятати про те, що Аляска була російською і може почати її "повертати". Крім того, віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой запропонував провести на Алясці референдум",- заявив експерт.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лавров заговорив про ще одну війну Росії. Європейський Союз разом із НАТО сьогодні зайнятий тим, що формують коаліцію для війни з Росією. При цьому Лавров порівняв союз ЄС та НАТО із гітлерівською Німеччиною. Сергій Лавров зазначив, що Москва практично не сподівається на те, що русофобія, якою нібито заражений Європейський Союз, кудись зникне, але цей шлях, який європейці самі ж і обрали. Сергій Лавров нагадав, що коли почалася Друга світова війна, Гітлер плутався навколо себе об'єднати значну частину європейських країн. Усе це робилося у тому, щоб розпочати війну проти СРСР.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини