Головна Новини Світ Росія У Росії пригрозили Україні, якщо вона відмовиться від умов Путіна щодо закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пригрозили Україні, якщо вона відмовиться від умов Путіна щодо закінчення війни

Директор російської розвідки Сергій Наришкін пригрозив Україні, якщо Київ не прийме умови Путіна щодо закінчення війни.

17 червня 2024, 11:40 comments26149
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Директор Служби зовнішньої розвідки РФ (СЗР) Сергій Наришкін заявив, що у випадку відмови України від пропозиції Путіна що щодо закінчення війни, наступні умови Росії будуть "жорсткішими". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії пригрозили Україні, якщо вона відмовиться від умов Путіна щодо закінчення війни

Директор російської розвідки Сергій Наришкін. Фото з відкритих джерел

Сергій Наришкін в інтерв’ю російським пропагандистським ЗМІ закликав Україну погодитись на "мирну пропозицію" Путіна. За словами очільника СЗР РФ, при відмові, Україну будуть чекати гірші пропозиції від Росії у майбутньому.

"При відмові від пропозицій Путіна такі умови миру будуть для України жорсткішими", — заявив Наришкін.

Нагадаємо, що російський диктатор Володимир Путін перед Самітом миру заявив, що нібито готовий до переговорів щодо вирішення військового конфлікту та назвав свої умови. Путін вимагає від України відмовитись від п’яти частково та повністю окупованих областей та визнати їх підконтрольними Росії. Ще однією умовою очільника Кремля є без’ядерний та нейтральний статус України.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на такі заяви вказавши, що це не "мирна пропозиція", а "умови капітуляції" України. Крім того, президент додав, що такими заявами Путін перекреслив попередні слова про нібито бажання Росії до мирного закінчення війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як українські партнери відреагували на умови Путіна щодо початку переговорів по війні в Україні. Світові лідери вказали, що вимоги Путіна є "захмарними", "несерйозними", а прем'єр-міністр Нідерландів прямо назвав "мирну пропозицію" російського диктатора "лайняною".

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на слова Володимира Зеленського, який назвав слова Путіна "капітуляцією" України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини