Головна Новини Світ Росія У Росії прийняли рішення по сину Кадирова: який вирок оголосили підлітку за жорстке побиття
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії прийняли рішення по сину Кадирова: який вирок оголосили підлітку за жорстке побиття

Син Рамзана Кадирова Адам отримав рішення від чеченської поліції щодо жорсткого побиття.

4 жовтня 2023, 17:19 comments3932
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поліцейські Грозного перевірили сина чеченського лідера Рамзана Кадирова через відео, яке зафіксувало жорстке побиття росіянина Микити Журавльова, що перебуває покарання у СІЗО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії прийняли рішення по сину Кадирова: який вирок оголосили підлітку за жорстке побиття

Рамзан та Адам Кадиров. Фото з відкритих джерел

Поліція в Чечні завершила перевірку дій 15-річного Адама Кадирова, який потрапив у скандал через побиття громадянина РФ Журавльова у СІЗО, який був відправлений до слідчого ізолятора через звинувачення у спалені Корану. У поліцейському висновку вказано, що Адам Кадиров не може отримати кримінальну відповідальність за свої дії, навіть через жорстоке побиття.

"МВС винесло відмову в порушенні кримінальної справи. Адаму Кадирову 15 років, тобто у нього ще не настав вік кримінальної відповідальності", — пишуть російські ЗМІ про вирок поліції Чечні та пояснюють, що за законом за подібні злочини несуть особи старші шістнадцяти років.

Нагадаємо, що сам Рамзан Кадиров раніше прокоментував поведінку свого сина. Чеченський лідер записав відео у якому дії свого сина називає "подвигом".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на сина Кадирова, який жорстоко побив чоловіка у СІЗО. Речник Кремля Дмитрій Кадиров несподівано заявив, що не хоче коментувати ситуації. Однак російські чиновники вказали про необхідність покарання за такі дії Адама Кадирова.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на рішення країн ЄС заборонити в'їзд на їх територію на машинах з російськими номерами. Тепер у росіян залишився лише один спосіб потрапили до Європи на власних автомобілях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини