Головна Новини Світ Росія У Росії пролунав потужний вибух на металургійному заводі: є постраждалі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пролунав потужний вибух на металургійному заводі: є постраждалі (ВІДЕО)

Під час вибуху на території НЛМК стався обвал покрівлі

15 листопада 2021, 14:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії пролунав вибух на металургійному заводі. Про це пише видання Ізвестія.

У Росії пролунав потужний вибух на металургійному заводі: є постраждалі (ВІДЕО)

Пожежа. Ілюстрація: фото з відкритих джерел

Пригода сталася вчора, 14 листопада, у російському місті Липецьк. Як стало відомо, на території металургійного комбінату НЛМК стався вибух. Згідно з попередньою інформацією, після того, що сталося, було обвалення покрівлі на площі 2 тисячі квадратних метрів.

У МНС Росії розповіли, що у цеху вуглепідготовки утворилося загоряння. На місце подій поспішили працівники пожежної служби.

За даними ЗМІ, внаслідок пригоди постраждала щонайменше одна людина. Потерпілою є працівниця підприємства. Поранену жінку витягли з-під завалів та доставили до медичного закладу.

Наразі встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Великій Британії посеред вулиці вибухнув автомобіль. Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати підозрюваних. Внаслідок події загинула одна людина, і ще один громадянин отримав поранення. За інформацією ЗМІ, вибухнув автомобіль таксі. Докладно про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що два потужних землетруси сколихнули Іран. Підземні поштовхи відбувалися на глибині понад десять кілометрів неподалік іранського міста Бендер-Аббас. Обидва землетруси мали магнітуду, що перевищує шість балів за шкалою Ріхтера. Стихія, що розбушувалася, травмувала щонайменше два десятки громадян. Одна людина отримала смертельні поранення. Поштовхи відчувалися одразу у кількох містах. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини