Головна Новини Світ Росія У Росії раптово помер популярний актор багатьох серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії раптово помер популярний актор багатьох серіалів

У Олександра Симонця зупинилося серце. Йому був 61 рік.

6 лютого 2024, 23:57 comments2177
Поділіться публікацією:

В РФ пішов з життя відомий актор, зірка серіалів — Олександр Симонець. Як інформує  російський  пропагандистський  ресурс  Стархіт, сумну новину повідомили колеги артиста.

У Росії раптово помер популярний актор багатьох серіалів

Олександр Симонець (фото з відкритих джерел)

Зараз відомо, що в артиста  стався гострий напад серцевої недостатності. Він пішов з життя  у Благовєщенську.

"У нас горе. З великим сумом повідомляємо, що сьогодні, 6 лютого, раптово помер артист Амурського обласного театру драми Олександр Симонець. Олександр Павлович народився 1962 року в Благовєщенську. Провідний майстер сцени, він усе своє життя присвятив мистецтву кіно і театру: 1982 року закінчив Циркове училище (курс Михайла Румянцева) у Москві, 1984 року — Вище театральне училище ім. Щукіна (майстерня М. Тер-Захарової)", — повідомили колеги 61-річного Олександра  Симонця.

Відомий актор був задіяний в 16  зйомках  в кіно.  Це відомі  ролі в таких проєктах, як "Дружна сімейка", "Повернення Мухтара", "Глухар", "Кодекс честі" та інших.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер активний прибічник режиму КремляВ  терористичній РФ пішов з життя відомий російський актор і режисер Юрій Соломін.  Тривалий   час він намагавсь  боротись з  наслідками  інсульту.

Як  інформує  пропагандистське  видання Стархіт, Юрія  Соломіна  було  госпіталізовано  до лікарні ще  осінню минулого  року. В той час актору   діагностували інсульт. Кілька місяців з лікарні повідомляли різні новини —  артисту  було то краще, то хвороба брала верх. 9 січня  його  привезли з лікарні. Але вдома стан артиста знову погіршився. Попередній  діагноз: ниркова недостатність, яка розвинулась на  фоні  ускладнень від інсульту.

Юрій Соломін  був відомий, як  завзятий  українофоб  і висловлював підтримку  нападу РФ на Україну.  
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини