Головна Новини Світ Росія У Росії розбився літак Ан-12: ніхто не вижив (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився літак Ан-12: ніхто не вижив (ФОТО)

На борту АН-12, що впав під Іркутськом, знаходилося семеро людей

3 листопада 2021, 16:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії розбився літак. Про це пише видання "Кореспондент".

У Росії розбився літак Ан-12: ніхто не вижив (ФОТО)

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Як стало відомо, пригода сталася неподалік російського міста Іркутськ. Повідомляється, що в небі над Іркутською областю з радарів зник літак АН-12 із сімома пасажирами на борту.

Повітряне судно, яке належить білоруській компанії, виконувало вантажний рейс. Згідно з попередньою інформацією, місце аварії знаходиться в районі села Пивоваріха, де знаходиться аеродром.

За даними видання, літальний апарат зник із радарів під час посадки, коли виконував захід на друге коло.

Представники рятувальної служби розповіли, що внаслідок авіакатастрофи ніхто не вижив. Після падіння сталося спалах. Наразі рятувальники намагаються ліквідувати спалах.

Встановлюються причини події.

У Росії розбився літак Ан-12: ніхто не вижив (ФОТО) - фото 2

Фото: Mash

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що в Південному Судані розбився вантажний літак АН-26, на борту якого перебували двоє громадян Росії. Повітряне судно мало попрямувати до міста Мабан, але зазнала аварія під час зльоту в місті Джуба. Внаслідок аварії всі члени екіпажу загинули на місці. Розслідування встановить усі обставини трагедії.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Бразилії хижі риби з'їли чоловіка в озері. Місцевий житель вирушив зі своїми товаришами на рибалку. Якоїсь миті на них напав рій бджіл. Комахи змусили чоловіків стрибнути в озеро. Один із рибалок почав тонути. Згодом його бездиханне тіло було знайдено рятувальниками. На трупі було виявлено численні сліди від укусів хижих риб. Докладніше про це читайте в нашій статті. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини