Головна Новини Світ Пiвденна Америка Намагався врятуватися від бджіл: у Бразилії хижі риби з'їли чоловіка в озері
commentss НОВИНИ Всі новини

Намагався врятуватися від бджіл: у Бразилії хижі риби з'їли чоловіка в озері

Рой бджіл налетів на рибалок у бразильському штаті Мінас-Жерайс

3 листопада 2021, 15:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Бразилії чоловік загинув в озері. Про це пише видання ВВС.

Намагався врятуватися від бджіл: у Бразилії хижі риби з'їли чоловіка в озері

Пірання. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у бразильському штаті Мінас-Жерайс. 30-річний чоловік разом із двома товаришами ловили рибу в озері. Якоїсь миті на них налетів рій бджіл. Злякавшись укусів комах, рибалки вирішили пригнути у воду.

Двоє чоловіків змогли спливти, але третій почав тонути. Друзі не змогли допомогти потопаючому. На місце події викликали співробітників рятувальної служби.

Бездиханне тіло рибалки знайшли за кілька метрів від берега. На трупі загиблого виявили численні сліди від укусів. Піраньї з'їли праву частину його обличчя і інші частини тіла.

Наразі встановлюються всі обставини трагедії. За результатами розслідування має стати відомо від чого загинув 30-річний рибалка — від нападу хижих риб або ж від утоплення.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Панамі на вечірці у стилі "Ігри у кальмари" застрелили п'ятьох людей. В одному із розважальних закладів зловмисники відкрили вогонь. За даними ЗМІ, вогонь відкрили члени двох ворогуючих банд. Внаслідок інциденту загинули п'ятеро людей. Багато людей отримали поранення і були доставлені до медичних закладів. Правоохоронці провели спецоперацію та затримали двох підозрюваних.

Також портал "Коментарі" писав про те, що у Великій Британії злочинець напав на жінку, яка гуляла вулицею зі своєю дитиною. Чоловік пройшов за своїми жертвами, а потім напав. Він змусив потерпілих роздягнутися і лягти на землю. Правопорушник погрожував жінці тим, що завдасть шкоди її доньці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини