Головна Новини Світ США Здійснено екстрену посадку: у США пасажир літака штурмував кабіну пілота
commentss НОВИНИ Всі новини

Здійснено екстрену посадку: у США пасажир літака штурмував кабіну пілота

У США екстрено посадили літак через дії пасажира

5 червня 2021, 15:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки літак здійснив екстрену посадку. Про це повідомляє телеканал KRQE.

Здійснено екстрену посадку: у США пасажир літака штурмував кабіну пілота

У США літак здійснив екстрену посадку. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався вчора, 4 червня, в американському штаті Нью-Мексико. Літак, який прямував з Лос-Анджелеса в Нешвілл, був змушений здійснити екстрену посадку в аеропорту міста Альбукерке.

Як стало відомо, один з пасажирів літака хотів проникнути в кабіну пілотів. За словами очевидців, він вимагав від пілотів "зупинити літак". На щастя, правопорушнику не вдалося потрапити в кабіну літака. Чоловік був затриманий силами бортпровідників і пасажирів.

Літак був перенаправлений в повітрі в міжнародний аеропорт Альбукерке Санпорт. Після того як борт здійснив посадку, дебошир був затриманий співробітниками правоохоронних органів. На щастя, в ході інциденту ніхто не постраждав.

Відомо, що його справою зараз займається Федеральне бюро розслідувань США.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в канадському інтернаті було виявлено останки більш ніж двохсот дітей. Відомо, що установа працювала під егідою католицької церкви. Організація Об'єднаних націй зажадала від влади Канади та Ватикану провести розслідування. Прем'єр-міністр Канади заявив про те, що церква повинна взяти на себе відповідальність. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в американському штаті Каліфорнія 40-річна вчителька малювання була арештована через підозри в сексуальних зв'язках з учнем. Відомо, що жінку, яку підозрюють, батьки підлітка найняли як репетиторку. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини