Головна Новини Світ Росія У Росії розбився винищувач МіГ-29: пілот загинув
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився винищувач МіГ-29: пілот загинув

За попередньою інформацією авіакатастрофа могла статися через відмову техніки

19 серпня 2021, 11:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії розбився військовий літак. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

У Росії розбився винищувач МіГ-29: пілот загинув

Падіння винищувача в Росії. Фото: militaryarms.ru

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 18 серпня, в Астраханській області Росії. Винищувач ВКС РФ МіГ-29 зазнав аварії в безлюдному місці на території полігону Ашулук. Відзначається, що політ виконувався без боєкомплекту.

В результаті події загинув пілот літального апарату. За попередньою інформацією авіакатастрофа могла статися через відмову техніки.

На місце інциденту попрямувала комісія Головного командування ВКС. На цей момент встановлюються всі обставини події.

За повідомленням російських ЗМІ, даний борт належав навчальної ескадрильї. Його основним завданням була імітація мети для розрахунків ППО і винищувачів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії розбився дослідний зразок військово-транспортного літака. Повідомляється, що на його борту перебували три людини. Під час виконання тренувального польоту літальний апарат загорівся, а потім впав у лісосмузі. В результаті події загинули всі члени екіпажу. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. Названо попередню причину авіакатастрофи. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що орендований Туреччиною у РФ пожежний літак БЕ-200 зазнав аварії при виконанні завдання по ліквідації загоряння. Повідомляється, що інцидент стався неподалік від турецького міста Кахраманмараш, що на півночі країни. На борту літального апарату перебували вісім членів екіпажу: троє громадян Туреччини та п'ятеро військовослужбовців РФ. Детальніше читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини