Головна Новини Світ Росія У Росії розбився військово-транспортний літак: ніхто не вижив (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився військово-транспортний літак: ніхто не вижив (ВІДЕО)

Дослідний зразок нового літака впав в лісосмузі неподалік від аеродрому

17 серпня 2021, 18:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії розбився військовий літак. Про це повідомляє видання Ліга Новини.

У Росії розбився військово-транспортний літак: ніхто не вижив (ВІДЕО)

У Росії розбився Іл-112В. Фото: AA

Як стало відомо, дослідний зразок військово-транспортного літака Іл-112В розбився заходячи на посадку в лісосмузі неподалік від аеродрому Кубинка. Повідомляється, що літальний апарат загорівся, а потім впав під час виконання тренувального польоту.

Згідно з попередніми даними, сталося загоряння правого двигуна літака. В результаті події загинули всі троє членів екіпажу.

За інформацією Об'єднаної авіабудівної корпорації даний борт готувався до участі в форумі Армія-2021, який буде проходити в РФ.

На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині розбився пожежний літак, який був орендований у РФ. Повідомляється, що літак розбився неподалік від турецького міста під назвою Кахраманмараш, який знаходиться на сході країни. На борту літального апарату знаходилося п'ятеро військовослужбовців Росії та троє громадян Туреччини. В результаті авіакатастрофи ніхто не вижив. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на Камчатці розбився вертоліт, який перевозив туристів. На борту літального апарату знаходилося 16 осіб. Деяким з них вдалося вижити після падіння. Повідомляється, що вертоліт впав в озеро недалеко від острова Серце Алаіда. Водолази не змогли дістатися до гвинтокрилої машини через те, що вона пішла під воду на глибину понад 100 метрів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини