Головна Новини Світ Росія У Росії в озеро впав вертоліт з туристами на борту: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії в озеро впав вертоліт з туристами на борту: є загиблі (ВІДЕО)

Можлива причина авіакатастрофи - помилка пілотування

12 серпня 2021, 12:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Камчатці на території Кроноцького заповідника вертоліт впав у озеро. Стали відомі подробиці катастрофи. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Росії в озеро впав вертоліт з туристами на борту: є загиблі (ВІДЕО)

Падіння вертольота на Камчатці. Фото: скріншот з відео

Як стало відомо, на борту вертольота МІ-8 перебувало 13 туристів і троє членів екіпажу. У число туристів входила дитина. Після аварії вертольота вісьмом людям вдалося вижити, вони перебували в критичному стані. На місце інциденту поспішили співробітники рятувальної служби. Було долучено 60 осіб та 10 одиниць техніки.

Повідомляється, що літальний апарат опустився на глибину понад сто метрів неподалік від острова Серце Алаід і водолази не змогли туди дістатися. До операції нібито планують залучити водолазів Тихоокеанського флоту, які готові до занурення на велику глибину.

Гвинтокрила машина летіла по популярному маршруту від Миколаївки до озера Курильське. Зазначається, що після аварії кільком людям вдалося вибратися з вертольота. Співробітники заповідника по звуку зрозуміли, що з літальним апаратом щось не так, і попрямували на човні до місця аварії.

Можлива причина авіакатастрофи — помилка пілотування. За попередніми даними, вертоліт збився з курсу через густий туман і сів на воду замість посадкового майданчика.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії вертоліт МІ-8, який належить компанії "Витязь Аеро", впав у воду в районі Курильського озера. У готовність привели рятувальний вертоліт МНС Росії з рятувальниками на борту. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Латвії розбився невеликий приватний літак. Повідомляється, що літальний апарат не зміг набрати потрібну висоту і вирівнятися, а потім впав на землю. В результаті події загинули люди. За попередніми даними, катастрофа могла статися через неполадки в двигуні літального апарату. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини