Головна Новини Світ Росія У Росії розкрили резонансне вбивство 1997 року: до нього може бути причетний Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розкрили резонансне вбивство 1997 року: до нього може бути причетний Путін

Вбивство було тісно пов'язано на той час з віцемером Санкт-Петербурга Володимиром Путіним

30 квітня 2023, 21:17 comments1075
Поділіться публікацією:

Представники російської  Федеральної  служби безпеки розкрили резонансний злочин — вбивство віцегубернатора Санкт-Петербурга Михайла Маневича. Зазначають, що до скоєння вбивства причетний   ватажок Тамбовського ОЗУ Володимир Барсуков (Кумарін), який  ніби був його замовником. Про це інформує OBOZREVATEL.

У Росії розкрили резонансне вбивство 1997 року: до нього може бути причетний Путін

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

При цьому, злочин, що був скоєний в 1997 році, був тісно пов'язаний в  ті  часи з віцемером Санкт-Петербурга, а зараз  –  очільником Кремля  Володимиром Путіним.

Як  інформують російські медіа, за показами фігурантів  злочину, які вони давали слідству, один з учасників угрупування   спостерігав  за місцем, де  проживав  чиновник та збирав для спільників  інформацію про його переміщення. Інший  вистрілив по авто, в якому  знаходився  віцегубернатор.

В ті часи  Путін тісно співпрацює з Тамбовським  ОЗУ, вирішуючи  питання   надання в аренду паливно-заправочного комплексу в Пулково.

"Люди Барсукова отримали її, завдяки підпису тодішнього міського чиновника у відповідному розпорядженні. За цю угоду, як писали ЗМІ, Путін отримав 4% доходу підприємства", — стверджується в публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін дав наказ створити музеї, які присвячені "героїчній" війні проти України. Президент Росії Володимир Путін наказав відповідним органам РФ підготуватись, а згодом створити музеї, що висвітлюватимуть "героїчні" дії російської армії у війні в Україні. Російський диктатор дав завдання кільком міністерствам, зокрема культури, оборони, науки та освіти створити по всій країні музеї, які демонструватимуть "події військово-спеціальної операції та подвиги її учасників", йдеться у повідомленні Кремля. Додаткове завдання отримало Міністерство оборони РФ, яке має визначити артефакти війни, які згодом стануть експонатами у цих музеях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини