Головна Новини Світ Росія У Росії розмріялися, як може виглядати «зона безпеки» на окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розмріялися, як може виглядати «зона безпеки» на окупованих територіях

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що на тимчасово окупованих територіях має бути створена якась «санітарна зона безпеки». При цьому російський військовий оглядач Михайло Ходарьонок припустив, як вона виглядатиме

18 березня 2024, 15:18
Поділіться публікацією:

Російський військовий оглядач припустив, що "санітарну зону безпеки" буде створено після того, як між Києвом та Москвою буде підписано мирний договір за принципом – мир в обмін на території. Тоді, за його словами, Росія отримає чотири українські області, і новий кордон.

У Росії розмріялися, як може виглядати «зона безпеки» на окупованих територіях

Санітарна зона безпеки

За його словами, у цьому випадку до тексту мирних домовленостей можуть включити, наприклад, заборону дислокації озброєння та військової техніки, наприклад, на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської та Харківської областей. Він зазначив, що до списку забороненого до розміщення там озброєння можуть увійти реактивні системи залпового вогню, високомобільні армійські ракетні комплекси (типу М142), частини та з'єднання, зокрема, аеродроми базування тактичної авіації.

Також Ходарьонок припустив, що після підписання таких мирних домовленостей у тих чи інших регіонах України не створюватимуться наступальні угруповання військ ЗСУ та розміщуватиметься зброя з радіусом бойового застосування, наприклад, понад 300/500 км.

При цьому, за його словами, на нових російських територіях мають бути дислоковані сили та засоби протиповітряної/протиракетної оборони, оперативно-тактичної та армійської авіації. Вони унеможливлять навіть несанкціоновані українською стороною спроби застосування наступальної зброї, заявив військовий оглядач країни-агресора.

Втім, він додав, що Київ ще "поки не готовий" йти на мирні переговори з Москвою, тому "спеціальна військова операція" має тривати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін заявив про необхідність створити "санітарну зону".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

александр

18 березня 2024, 17:24

будут хуй сосать в моржа на дальнем востоке


Новини