Головна Новини Світ Росія У Росії розпочався осінній призов: Шойгу розповів, чи відправлять терміновиків на війну в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розпочався осінній призов: Шойгу розповів, чи відправлять терміновиків на війну в Україну

У Росії на зміну мобілізації прийшов осінній призов

1 листопада 2022, 14:15 comments1403
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу запевняє, що срочників не відправлятимуть на війну з Україною. Як передає портал "Коментарі", слова глави Міноборони РФ цитує російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини".

У Росії розпочався осінній призов: Шойгу розповів, чи відправлять терміновиків на війну в Україну

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

"Військовослужбовці по призову виконують завдання відповідно до призначення військових частин. При цьому в зону спеціальної військової операції вони направлятися не будуть", — заявив Сергій Шойгу.

За його словами, "всі військовослужбовці по призову, які завершили службу, будуть відправлені додому".

Висловився Сергій Шойгу про тих, кого було мобілізовано до лав російської армії. Так із 300 тисяч мобілізованих росіян 87 вже перебувають на фронті, безпосередньо у зоні бойових дій.

За його словами, до роботи з мобілізованими залучено близько 3 тисяч інструкторів, які отримали бойовий досвід у війні з Україною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент країни-агресора Володимир Путін заявив, що удари РФ по українській інфраструктурі 31 жовтня — це частково відповідь за атаку на Севастополь. Чи так це? Що насправді стоїть за черговою ракетною істерикою рашистів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                                                                                                

Також "Коментарі" писали – Володимир Путін під час показового брифінгу з журналістами вкотре порушив тему переговорів з Україною, запевняючи, що РФ до них готова. Про що говорять такі заяви? Чи реальні переговори в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини