Головна Новини Світ Росія У Росії солдат зашив собі рот (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії солдат зашив собі рот (ФОТО)

Зараз з солдатом працює психолог

18 грудня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

В одній з військових частин  Челябінській області Росії рядовий строкової служби  сам зашив собі рот, посварившись  з  коханою. Про це інформує Telegram Подъем.

У Росії солдат зашив собі рот (ФОТО)

На дивного солдата звернув увагу черговий частини ( фото - t.me/pdmnews)

19-річний військовослужбовець ревнував свою кохану, почав кричати на неї, а коли ображена дівчина пішла, в туалеті зашив собі рота, використавши голку з трикотажною ниткою Сам на себе наклав покарання, за власну грубість.

 Як зазначено в службових документах, це сталося 15 грудня в Чебаркулі.

 Незвичну поведінку цього солдата запримітив черговий військової частини. Він спостерігав за ним якийсь час і бачив, що строковик постійно надягає маску і ні з ким не спілкується. Тільки мовчить.

Маску з рядового строкової служби зняли і шоковані військовослужбовці  побачили, що в юнака рот зашитий. Медики  військової частини зняли ці саморобні шви і надали йому необхідну допомогу. Тепер з росіянином займаються психологи.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії літак з десантниками здійснив вимушену посадку поза аеродромомЯк стало відомо, пригода сталася у Псковській області (Росія). Повідомляється, що легкий військово-транспортний літак здійснив вимушену посадку за межами аеродрому. На його борту перебували троє членів екіпажу, а також 10 десантників. Інцидент стався під час проведення навчально-тренувальних польотів літаків військово-транспортної авіації із десантуванням підрозділів ВДВ. У матеріалі зазначається, що на висоті близько 100 метрів у літального апарату зникла тяга двигуна. Повітряне судно почало втрачати швидкість, і екіпаж здійснив вимушену посадку поза аеродромом. Місце для приземлення обрали з повітря. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pdmnews/44422
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини