Головна Новини Світ Росія У Росії стався потужний вибух на ТЕЦ: багато постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії стався потужний вибух на ТЕЦ: багато постраждалих

Надзвичайна подія сталася на Шагонарській ТЕЦ

6 березня 2024, 07:32
Поділіться публікацією:

У російській республіці Тива через надзвичайну подію на Шагонарській ТЕЦ постраждали люди. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє місцевий Telegram-канал.

У Росії стався потужний вибух на ТЕЦ: багато постраждалих

У Росії стався вибух на ТЕЦ Фото: із відкритих джерел

Глава республіки Владислав Ховаліг зазначив, що наразі причини НП на Шагонарській ТЕЦ встановлюються. Загиблих немає, але відомо про десятьох постраждалих. Вони госпіталізовані. На місці працюють оперативні служби, будівля оточена.

"Створюємо оперативний штаб. Куди увійдуть керівництво МНС, МВС, Росгвардії, регіональних МОЗ, МінЖКГ, Мінпаливенерго, Служби МВ та НС. Мобілізуємо аварійні бригади для усунення наслідків", — додав чиновник.

Крім того, місцеві ЗМІ повідомили, що всі 4 котли на Шагонарській ТЕЦ не постраждали і перебувають у робочому стані. В даний час центральне опалення відключено через аварійно-відновлювальні роботи.

Читайте також на порталі "Коментарі" – третій рік повномасштабної війни з Росією розпочався для України проблемно. Ми маємо брак боєприпасів, є величезні проблеми з комплектацією частин і підрозділів. Як наслідок, росіяни захопили не лише Авдіївку, а й продовжують наступати, беручи під контроль сусідні населені пункти. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" перебіг російсько-українського протистояння та те, як ситуація може розвиватися далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч на 24 лютого на металургійному комбінаті в російському Липецьку пролунали вибухи та спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляє низка телеграм-каналів, а також губернатор Липецької області РФ Ігор Артамонов.

Як повідомляють соцмережі, сильна пожежа сталася на території НЛМК у Липецьку. За словами очевидців, перед цим над містом пролунало кілька вибухів. Судячи з кадрів, які активно поширюються на соцмережі, вогонь охопив практично всю територію комбінату. Незадовго перед тим місцеві чули звуки безпілотників. Зазначається, що "по ним могла відпрацювати ППО".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини