Головна Новини Світ Росія У Росії створили союз проти Путіна: п’ять областей вимагають виходу зі складу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії створили союз проти Путіна: п’ять областей вимагають виходу зі складу РФ

Представники п'яти областей Росії заявили, що готові провести референдум за вихід зі складу РФ та отримання незалежності.

23 травня 2023, 17:42 comments25490
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Росії створена організація під назвою "Альянс корінних народів". Учасники хочуть домогтися відокремлення кількох регіонів від Російської Федерації, яка перебуває під впливом кремлівського диктатора Володимира Путіна та планують створити свої незалежні держави. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter колишнього радника міністра МВС України Антона Геращенка.

У Росії створили союз проти Путіна: п’ять областей вимагають виходу зі складу РФ

П’ять областей вимагають вийти зі складу Росії

На записі представники організації звернулися з особливим зверненням до жителів п'яти російських регіонів, яким дали такі назви: Чувашія, Карелії, Новгородська Республіка, Бєлгородщина і Воронезька Республіка. У ньому вони представили свій план, який передбачає проведення референдумів у зазначених областях.

"Ми хочемо сказати, що ми втомилися терпіти приниження життя в імперії, де наших людей відправляють на смерть, обкладають податками та намагаються позбавити їх свободи. Ми говоримо "ні" мафіозному режиму і починаємо процес розпаду РФ шляхом виходу з неї через проведення референдумів про незалежність", — повідомляють представники організації "Альянс корінних народів".

Цікаво, що в той же день, 22 травня, представники РДК та легіону "Свобода Росії" зайшли на територію Бєлгородської області з закликом протистояти путінському режиму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що РДК назвали напрямки нових рейдів по території Російської Федерації для звільнення населених пунктів від путінського режиму.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який критично відреагував на ситуацію в Бєлгородській області, куди зайшли російські повстанці. А Міноборони Росії заявили, що нібито знищили всіх повстанців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

23 травня 2023, 17:06

Настало время охуительных историй...


Новини