Головна Новини Світ Росія У Росії терміново госпіталізували ще одного фаната Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії терміново госпіталізували ще одного фаната Путіна

Панкратову-Чорному стало погано після травми, під час якої він зламав ребра.

8 лютого 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

В країні-агресорці  РФ терміново госпіталізований  популярний  актор - Олександр Панкратов-Чорний через проблеми з роботою серця  і дихання.

У Росії терміново госпіталізували ще одного фаната Путіна

Олександр Панкратов-Чорний (фото з відкритих джерел)

Як інформує  пропагандистський  телеграм-канал  SHOT, медики  діагностували в  російської знаменитості  перелом п'яти ребер. Інфаркт поки що не підтвердили.

Встановлено, що  перебуваючи  на  гастролях  в Красноярську, Панкратов-Чорний послизнувсь  і упав на вулиці. Зле він себе відчув вже після повернення до  російської столиці, де колеги  викликали йому  швидку допомогу. Спочатку  лікарі  підозрювали у популярного актора   інфаркт.

Але їх допомога знадобилась, бо  було  порушено  серцевий ритм і актор скарживсь  на сильний біль в ділянці серця.

"КТ і рентген зафіксували в актора перелом п'яти ребер: трьох зі зміщенням і двох — без. На цьому тлі Панкратову-Чорному стало важче дихати, у нього виявили неповну вентиляцію легені. Усе це може бути відгомонами старих переломів, які актор отримав кілька років тому під час зйомок у кіно. Зараз йому рекомендований повний спокій",- стверджується в повідомленні.

"Що тут коментувати? Давно пора було почати і зупинити націоналістів. Скільки страждали люди в Донецьку і Луганську, я ж там бував не один раз", — так раніше  висловлювавсь  про війну Панкратов-Чорний

Як він казав, екс-керівник терористичного угруповання "ДНР" Олександр Захарченко особисто показав  актору місто.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще одну прихильницю Кремля терміново госпіталізували.Відома пропагандистка і  ведуча  з РФ Лера Кудрявцева,  що завжди виступала  за  війну в Україні,  зараз знаходиться в  лікарні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини