Головна Новини Світ Росія У Росії, в школі зарізали учня 9 класу: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії, в школі зарізали учня 9 класу: подробиці (ВІДЕО)

У Махачкалі один школяр смертельно поранив іншого, повідомили в МВС

11 жовтня 2021, 15:48
Поділіться публікацією:

В столиці Республіки Дагестан Російської Федерації, в одному з місцевих навчальних закладів один школяр вдарив ножем свого однолітка.

У Росії, в школі зарізали учня 9 класу: подробиці (ВІДЕО)

У школі в Махачкалі зарізали хлопця (фото з відкритих джерел)

 Поранена дитина пішла з  життя в лікарні, хоч лікарі, робили все можливе, аби її врятувати. Про це інформує ТАСС, посилаючись на інформацію очільниці  пресслужби МВС дагестанської республіки Гаяни Гарієвої.

 Дев’ятикласника, який тепер підозрюється у важкому злочині, затримали. Він знаходиться  в одному з райвідділів поліції міста Махачкала. Місцеві копи розпочали слідство.

За інформацією одного з підрозділів Слідчого комітету РФ у Республіці Дагестан відкрито кримінальне  провадження за ст. 105 Кримінального кодексу Росії – "Вбивство".

Свою  версію на злочин оприлюднив і місцевий канал Telegram-канал "112". Зокрема, обидва школярі ходили  до 9 класу однієї з міських шкіл столиці республіки.

15-річні дагестанці ненавиділи один одного. Заздрили успіхам один одного, були учасниками бійок та різних конфліктів. Створювали причини для сварок, аби знову лупцювати один одного. На цей фатальний раз неповнолітній школяр Асаналі Османов прийшов в свій клас з ножем і коли  знову  розпочався черговий конфлікт, то він скористався холодною зброєю і завдавав удару  своєму ровеснику Джабраїлу Хаджиханову.  Смертельно пораненого хлопця повезли до медичного  закладу, але вже там він помер.

Підозрюваний  учень заявив, що не мав бажання вбивати свого неповнолітнього суперника. Ніби він ненароком підставився під гостре лезо ножа.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії жорстоко вбили трьох студенток медколеджу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини