Головна Новини Світ Росія У Росії відомого артиста звинуватили у мінуванні школи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відомого артиста звинуватили у мінуванні школи

Slava Marlow вже відреагував на звинувачення

28 вересня 2021, 22:14
Поділіться публікацією:

Відомий у Росії співак та музикант Slava Marlow шокував своїх фанатів заявою. Виявляється, що його запідозрили в замінування однієї із шкіл Новосибірська. Про це він розповів у сторіз на своїй сторінці  в Instagram.

У Росії відомого артиста звинуватили у мінуванні  школи

Slava Marlow (фото з відкритих джерел)

Музикант розповів, що до нього прийшли представники силового відомства і вручили йому підозру про замінування освітнього закладу, який він раніше закінчив. Окрім цього правоохоронці допитали матір музиканта. Співак потрапив під підозру через лист, який надійшов від нього до школи. Співак, натякнув, що хтось у мережі від його імені написав цей лист.

Відтак, Артем Готліб, який виступає під творчим псевдонімом Slava Marlow написав звернення у соціальній мережі до справжнього винуватця.

Він повідомив, що не має жодного відношення до замінування навчального закладу. Також він заявив, що жарт вийшов — дурним.

Надзвичайні випадки у Росії, які трапилися через соціальні мережі

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії тату-майстер наклала на себе руки в прямому ефірі.В Росії, в місті  Зеленоград молода городянка привселюдно вчинила самогубство. Зробила вона це під час прямого ефіру в соціальних мережах. На відео, яке розміщене в Інтернеті, можна побачити, як молода росіянка  примостилась на кінці балкона і повторює слова пісні групи ЛСП "Номери".  

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії   тіктокер загинув під час зйомки відео.За даними каналу, усе сталося під час небезпечної зйомки.Але все пішло не так, пишуть в Telegram. Як розповідає хід подій Mash, хлопець зачепився за дах машини, кілька разів перекрутився в повітрі і вдарився головою об асфальт. Повідомляється, що від отриманих травм він помер на місці. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/slavamarlow
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини