Головна Новини Світ Росія У Росії відповіли на санкції Канади: на який крок пішла Москва
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відповіли на санкції Канади: на який крок пішла Москва

Міністерство закордонних справ РФ оголосило відповідь на санкції Канади проти Росії.

2 липня 2024, 09:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Москва у відповідь на санкції Канади проти Росії заборонила в’їзд на територію РФ для 99 канадців, які підтримують Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву МЗС Росії.

У Росії відповіли на санкції Канади: на який крок пішла Москва

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Міністерство закордонних справ РФ опублікувало повідомлення в якому заявило, що відповідає на російські санкції Канади. У тексті МЗС РФ у стилі пропагандистської риторики Кремля звинувачує Канаду в залежності від США та підтримці України.

"У зв'язку з черговими "хвилями" антиросійських санкцій, які керівний у Канаді режим Дж. Трюдо оголошує щоразу, коли необхідно вислужитися перед Вашингтоном... з російського боку в порядку контрзаходів закривається в'їзд до Російської Федерації на постійній основі для 99 канадських громадян, активно залучених до розробки та реалізації русофобського курсу офіційної Оттави", — заявили в МЗС РФ.

У російському міністерстві додали, що у санкційний список включено посадовців різного рівня, парламентарів, бізнесменів та менеджерів компаній ВПК, експертів та керівників медіа, які, за словами МЗС РФ "розпалюють ворожнечу" та підтримують Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія вирішила "покарати" депутатів з Австралії за санкції проти РФ. В МЗС Росії заявили, що санкції проти Москви, це нібито "русофобія" австралійських депутатів.

Також "Коментарі" писали, що в Росії відреагували на санкції США. Речниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва не залишить без відповіді дії американського уряду. Подібним чином відповів і посол РФ у США Анатолій Антонов, який пригрозив Вашингтону рішучою відповіддю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини