Головна Новини Світ Росія У Росії відреагували на заяву, що Німеччина не союзник України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відреагували на заяву, що Німеччина не союзник України

Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова відреагувала на заяву міністр оборони Німеччини щодо союзу з Україною.

6 грудня 2023, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що Німеччина є не союзник України. На ці слова німецького міністра відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова.

У Росії відреагували на заяву, що Німеччина не союзник України

Речниця МЗС Росії Марія Захарова відреагувала на слова Пісторіуса. Фото з відкритих джерел

Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вважає, що такою заявою про відсутність союзу між Україною та Німеччиною Борис Пісторіус "перевзувся".

"Боря розпакував подаровані на минуле Різдво новенькі лофери і перевзувся" , — написала Захарова у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що в інтерв’ю для німецького видання ZDF Борис Пісторіус заявив, що Німеччина не є союзником України через те, що не перебуває з нею в одному альянсі. Як наслідок ця ситуація не зобов’язує втручатись у справи альянсу. 

Однак, очільник Міноборони Німеччини відреагував на критику щодо повільних поставок зброї для України та вказав, що для цього потрібен час. За словами політика, виготовлення та запуск військової промисловості не може відбутись у короткі терміни. Як приклад Пісторіус вказав на виготовлення боєприпасів для Gepard, які вдалось запустити лише через пів року. Разом з цим Борис Пісторіус наголосив, що Німеччина є одним з лідерів поставки озброєння для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Борис Пісторіус пояснив позицію Німеччини у можливих мирних переговорах про закінчення війни між Україною та Росією. За словами німецького міністра єдиними, хто може вирішувати ситуацію щодо можливих мирних переговорів, це лише Україна та Росія.

Також "Коментарі" писали про Німеччину, яка випадково передала Росії секретні дані НАТО. Це сталось під час затвердження проєкту "Північний потік 2".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини