Головна Новини Світ Росія У Росії вирішили зайнятися розслідуванням смерті Сталіна: кого підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії вирішили зайнятися розслідуванням смерті Сталіна: кого підозрюють

У Росії хочуть перевірити причетність західних спецслужб до смерті Сталіна

5 березня 2024, 10:07 comments1133
Поділіться публікацією:

Комуністична партія "Комуністи Росії" звернулася до ФСБ та Генеральної прокуратури РФ з проханням перевірити можливу причетність західних спецслужб до смерті радянського диктатора Йосипа Сталіна. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова КПКР Сергій Малінкович, пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

У Росії вирішили зайнятися розслідуванням смерті Сталіна: кого підозрюють

Йосип Сталін. Фото з відкритих джерел

"У 71-у річницю від дня смерті І. В. Сталіна партія звернулася до Генеральної прокуратури РФ і ФСБ з проханням перевірити можливу причетність західних спецслужб до смерті Йосипа Віссаріоновича Сталіна, оскільки дуже багато свідчень сучасників Сталіна говорять про можливе отруєння вождя радянських народів агентом впливу Заходу", – заявив Сергій Малінкович.

Зазначається, 5 березня комуністи у Москві також планують покласти квіти до погруддя диктатора, який організував низку масових винищень українців у ХХ столітті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — путінський режим намагається оформити війну з Україною на кшталт Другої світової. Відроджуються сталінські структури для репресій проти українців. Про це йдеться в огляді Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президента РФ Володимира Путіна поєднує з колишнім генсеком СРСР Йосипом Сталіним ненависть до України та українців. Сталін свого часу влаштував Голодомор в Україні, вбивши мільйони цивільних. Тепер Путін має таку ж мету, розв'язавши війну проти мирної держави в 21 столітті. Таку заяву зробив глава американської делегації при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини