Головна Новини Світ Росія У Росії з радарів зник літак Ан-26: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії з радарів зник літак Ан-26: подробиці

На борту літака перебувають шість осіб

22 вересня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В Хабаровську з радарів зник літак. Повідомляється, що в той час на борту знаходилися 6 пасажирів. Останній раз літак виходив на зв'язок о 18:45. Про це повідомляє "Інтерфакс".

У Росії з радарів зник літак Ан-26: подробиці

Літак Ан-26 (фото з відкритих джерел)

 У повідомлені йдеться, що борт перевіряв наземні засоби зв'язку та радіолокаційне обладнання за 40 кілометрів від Хабаровська. Але під час свого технічного польоту з екіпажем судна раптово зник зв'язок. При цьому фахівці МНС не зафіксували аварійного сигналу тривоги.

 Причиною зникнення авіалайнера називають погану погоду. Окрім цього, фахівці серед інших версій розглядають помилку пілотування.

 Шукати борт одразу вирушили рятувальники, але їм довелося призупинити свою роботу через погану погоду. Адже наразі метеоумови погані. Відтак наземній групі рятувальників, що займається пошуками, складно працювати, заявляють у МНС. Попри те фахівці вже визначили квадрат для пошуку та приблизне місце перебування літака.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у  Росії пасажирський літак здійснив жорстке приземлення.Внаслідок жорсткого приземлення пасажирського літака L-410 загинуло четверо осіб — троє пасажирів і пілот. Трагедія сталася на території Російської Федерації, в Іркутській області.За попередніми даними, на борту літака перебувало 16 осіб, 14 з яких — пасажири і двоє — члени екіпажу. Зазначається, що можливою причиною жорсткої посадки стала відмова двигуна і помилка екіпажу в умовах туману. Губернатор Іркутської області Ігор Кобзєв повідомив, що в понеділок, 13 вересня, влада буде приймати рішення про компенсацію сім'ям постраждалих і загиблих в результаті трагедії.  

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.interfax.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини