Головна Новини Світ Росія Скільки росіян підтримує виведення армії РФ з України та повернення до кордонів 1991 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки росіян підтримує виведення армії РФ з України та повернення до кордонів 1991 року

У громадян Росії запитали, яким мають бути мирні умови про закінчення війни в Україні.

15 листопада 2023, 13:05 comments7542
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Результати опитування Russian Field вказують, що серед росіян є думки про мирні переговори щодо закінчення війни в Україні з умовою виведення російських військ з українських територій у межах 1991 року. Однак ця частка громадян РФ становить кілька відсотків.

Скільки росіян підтримує виведення армії РФ з України та повернення до кордонів 1991 року

Які мирні умови підтримують росіяни. Фото з відкритих джерел

Компанія Russian Field запитала росіян, якою має бути мирна угода між Україною та Росією, щоб ви її підтримали. Варіант повернення до кордонів 1991 року підтримало 3% росіян. Також 3% громадян Росії згодні на виведення російської військ України.

Проте 3% росіян також обрало варіант приєднання усієї території України до РФ, а також демілітаризацію України та усунення воєнної загрози. Серед найпопулярніших варіантів росіяни вказали повернення до мирного життя та припинення загибелі людей – 10%. 9% опитаних виступили за приєднання так званих ДНР та ЛНР до території РФ.

1% опитаних виступив проти будь-яких мирних договорів між Україною та Росією.

Переглянути результати опитування серед росіян щодо умов мирних переговорів про закінчення війни між Україною та Росією можна нижче:

Скільки росіян підтримує виведення армії РФ з України та повернення до кордонів 1991 року  - фото 2

Зазначимо, що питання було відкрите, таким чином, росіяни самостійно писали відповідь, а не обирали один з запропонованих варіантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у більшості росіян вперше змінилась позиція щодо війни в Україні. Результати опитування свідчать, що у жовтні вперше більшість росіян підтримала мирні переговори, а не продовження бойових дій.

Також "Коментарі" писали про опитування серед громадян Румунії, яке показало, що ставлення до України стало більш позитивним, а до Росії воно значно знизилось за останні 10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини