Головна Новини Світ Росія У Росії загорівся корабель, що будується - що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії загорівся корабель, що будується - що відомо (ВІДЕО)

Інцидент стався у в Санкт-Петербурзі

2 серпня 2022, 18:03 comments1317
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії на кораблі, що будується, сталося займання. Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

У Росії загорівся корабель, що будується - що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними російських новинних медіа, в Санкт-Петербурзі сталася пожежа на траулері "Механік Маслак", що будується.   До ліквідації пожежі залучено 14 одиниць техніки та 58 осіб особового складу від МНС РФ. Площа загоряння уточнюється. Відомо, що постраждалих внаслідок займання немає.

У мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як над судном здіймаються величезні клуби диму.

Повідомляється, що судно Механік Маслак спустили на воду влітку 2020 року. Цей великий морозильний рибальський траулер проекту СТ-192 побудували для ТОВ "Російська рибопромислова компанія".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   "Поставили навколішки, трьох поранили": в окупантів продовжуються міжетнічні конфлікти — перехоплення розмови. Окупанти стріляють по своїх. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Росія відреагувала на візит Пелосі до Тайваню та підтримала Китай: що заявили у Кремлі. Росія знову звинувачує США. Детально про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що вручення повісток, на АЗС, блок-постах, вулиці: чи це законно – чи можна оскаржити. Експерти розповіли, де за законом можуть вручати повістки та які є нюанси у законодавстві. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Кабміні назвали регіон, де розпочалася обов'язкова евакуація. Перший поїзд прибув сьогодні вранці до Кропивницького. Жінки, діти, люди похилого віку, багато маломобільних. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини