Головна Новини Світ Росія У Росії закликають не йти на перемир’я: хочуть випалити все "українство" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії закликають не йти на перемир’я: хочуть випалити все "українство" в Україні

Дмитро Рогозін вважає, що українців потрібно знищувати подібно до того, як нацисти вбивали євреїв у Другій світовій війні.

30 червня 2024, 14:55 comments5663
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній директор "Роскосмосу" Дмитро Рогозін заявив, що Росія має спалити все, що пов’язано з українською культурою, історію та літературою. Крім того, російський політик закликав не йти на перемир’я або інші угоди з Україною. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії закликають не йти на перемир’я: хочуть випалити все "українство" в Україні

Депутат Держдуми РФ Дмитро Рогозін. Фото з відкритих джерел

Дмитро Рогозін заявив, що "цього разу", ймовірно, маючи на увазі постійні спроби Москви знищити Україну, Росії потрібно усе українське "спалити, щоби духу не залишилося".

"Цього разу треба докорінно випалити все це "українство" як ідеологію. Відгородити від нього українців. Спалити цю ідеологію разом з її ублюдочною літературою, маячною історією, людожерством "давніх укров"… Спалити, щоби духу не залишилося. Жодного перемир'я. Будь-яке перемир'я, а тим більше замирення – це вірна смерть нашим дітям та онукам", — сказав Рогозін.

На слова російського депутата відреагував український журналіст Андрій Цаплієнко.

"Приблизно так німецькі "науковці" в тридцяті-сорокові роки закликали зробити з євреями. Які ще докази потрібно, що нас не просто хочуть, а планують знищити?", — прокоментував Цаплієнко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні відреагували на рішення Міжнародного кримінального суду видати ордер на арешт колишнього очільника Міноборони РФ Сергія Шойгу та начальника Генштабу РФ Валерія Герасімова за їх воєнні злочини.

Також "Коментарі" писав про попередження від США для Москви, якого раніше не було. Саме так Сполучені Штати відреагували на постійні ядерні погрози Росії та її вищого політичного керівництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 червня 2024, 14:45

І жодних доказів. Так сіє ненависть юдейська пропаганда Портнікова Соловйова. Таку ж ненависть сіяла пропаганда Геббельса.


Новини