Головна Новини Світ Росія У Росії застрелився інженер, ракета якого вбила його бабусю у Харкові (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії застрелився інженер, ракета якого вбила його бабусю у Харкові (ФОТО)

На російському заводі "Купол" ППО співробітник скоїв самогубство

28 січня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

На російському заводі "Купол" його  співробітник  скоїв самогубство. Як інформують російські пабліки,  на підприємстві  почалась перевірка Слідчого комітету РФ. Про це  інформує російський інформаційний ресурс "Новая Великая Россия",  повідомляє  Фокус.

У Росії застрелився інженер, ракета якого вбила його бабусю у Харкові (ФОТО)

Російський завод "Купол"(фото з відкритих джерел)

Інженер  заводу "Купол" концерну "Алмаз-Антей" застреливсь, бо російська ракета  поцілила в житловий  будинок  в місті  Харків, де  проживала його рідна бабуся. Росіянин залишив передсмертну записку.

Тіло інженера, який наклав на себе руки,  знайшов його  товариш,  що почав турбуватись  відсутністю  його на робочому місці. В нагрудній кишені в  самогубця  було залишено послання зі словами:

"Я, Горобець Антон Ігорович, працював інженером Головного системного конструкторського бюро концерну ППО "Алмаз-Антей" імені академіка О.О. Расплетіна. Кілька днів тому ракета, до якої я доклав руку, прилетіла в Харків до будинку, де жила моя бабуся по лінії мами, вона померла. Я не зміг із цим жити. Те, що зараз відбувається — жах і кошмар. Більше в ньому брати участь я відмовляюся, але й бабусю вже не повернеш. Вибачте мене, будь ласка, але я — так більше не можу", — писав  покійний.

В російських  медіа   пишуть, що на  заводі вже  почали перевірку  представники Слідчого комітету РФ і, вони  говорять, що  сталось  вбивство. Офіційно  цю ситуацію ніхто  не коментує.

У Росії застрелився інженер, ракета якого вбила його бабусю у Харкові (ФОТО) - фото 2
У Росії застрелився інженер, ракета якого вбила його бабусю у Харкові (ФОТО) - фото 3


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії за дивних обставин помер полковник МВСВ РФ  мав місце незвичний інцидент — полковник поліції упав і  потім помер на робочому місці під час "продувки" керівництва МВС РФ. Йому стало зле під час проведення  селекторної  наради в Санкт-Петербурзі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини