Головна Новини Світ Росія У Росії заводи з виробництва снарядів працюють у три зміни. Скільки боєприпасів випускають
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заводи з виробництва снарядів працюють у три зміни. Скільки боєприпасів випускають

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шрйгу заявив про те, що заводи з виробництва боєприпасів у РФ працюють у три зміни і без вихідних. За його словами, вдалося наростити виробництво снарядів у 2,5 рази

21 березня 2024, 16:02 comments3487
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що у виробництві артилерійських боєприпасів та комплектуючих до них відбулися серйозні позитивні зміни.

У Росії заводи з виробництва снарядів працюють у три зміни. Скільки боєприпасів випускають

Сергій Шойгу

Більше того, міністр оборони країни-агресора заявив, що якщо говорити про виготовлення артилерійських боєприпасів, то щодо виробництва комплектуючих до них обсяг збільшено майже у 22 рази.

"75% комплектуючих відновлюється, що дозволяє нам підтримувати на достатньому рівні постачання снарядів до зони "спеціальної військової операції". Тобто ті завдання, які ми ставили рік тому – виконані. Побудовано нові цехи, і вони запрацювали на повну силу"
, — заявив Шойгу.

За його словами, раніше було поставлено завдання щодо розширення підприємствами виробничих потужностей. Він стверджує, що після початку роботи нових об'єктів обсяг виробництва фактично збільшився майже у 2,5 рази.

Крім того, міністр країни-агресора стверджує, що за рахунок введення в дію нових об'єктів підприємства працюють з випередженням графіка виробництва.

"Ми розраховували на збільшення обсягів виробництва у третьому кварталі, а домоглися цього вже фактично по завершенню першого кварталу. І роботу зроблено величезну, підприємство не просто реконструйовано та модернізовано, це за багатьма компонентами нове підприємство", — сказав Шойгу.

За його словами, робота на цих підприємствах ведеться у три зміни без вихідних.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив про те, що до кінця року планується збільшити армію Росії, щоб виконати всі завдання щодо захисту країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

22 березня 2024, 17:31

А наші гниди ніяк не наїдяться... наші виробники не те що в три зміни, а взагалі не завантажені, по причині - відсутності держзамовлення... Надіюсь після війни всі причетні до цього утварі будуть на нарах, з повною конфіскацією ними награбованого під час війни...


Новини