Головна Новини Світ Росія У Росії заявили, що знають ім'я наступного президента України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що знають ім'я наступного президента України

У Росії вважають, що новим лідером України має стати Арсен Аваков.

28 серпня 2024, 11:10 comments4403
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський пропагандист Армен Гаспарян заявив, що наступним президентом України має стати колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. За його словами, інших альтернатив в Україні нібито немає.

У Росії заявили, що знають ім'я наступного президента України

Російський пропагандист Армен Гаспарян. Фото з відкритих джерел

Російська розвідка поширила інформацію, що США нібито шукають заміну президенту України Володимиру Зеленському. Крім того, одним з варіантів нового лідера в України розвідка РФ назвала Арсена Авакова. Цю інформацію підняли російські пропагандисти, які почали заявляти, що нібито Україна немає іншого вибору, як обрати Авакова. 

"Аваков тримався довго. Він провів увесь цикл Порошенка, а потім зрадив Петра Олексійовича та перейшов на сторону Володьки. Зраджувати Авакову не вперше, ви ж пам’ятаєте під ким він ходив? Під пані Юлею. Тут про Авакова згадують, це зрозуміло чому, при усьому багатстві вибору у вас альтернатив реальних немає", — сказав Гаспарян.

Крім того, російський пропагандист намагався пояснити, чому саме Аваков має стати українським президентом.  

"Петра Олексійовича ставити марно – він мямля. Турчинов – його і тоді, в 14 році, за підсумками Майдану не коронували. Саакашвілі сидить в Грузії, не підходить. Уляна Супрун підчитує Бейонсе на роботі в Україні, в гробу вона все це бачила. Лише один залишився — неперевершений Аваков" — вважає Гаспарян.

На ці слова відреагував український журналіст Денис Казанський, який вказав, що такі заяви пояснюють рівень того, як Росія розумію реалії України.

"Рівень розуміння українських реалій російською пропагандою. Наступним президентом називають Авакова. Той випадок, коли навіть нічого не треба коментувати. Не дивно, що вони так наглухо просрали в Україні", — заявив Казанський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв зізнався, як Росія використовує Telegram проти України.

Також "Коментарі" писали про заяву російських пропагандистів "стерти з лиця землі" населені пункти РФ в Курській області, які били захоплені українськими силами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини