Головна Новини Світ Росія У СЗР Росії видали марення про те, кого США хочуть поставити замість Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У СЗР Росії видали марення про те, кого США хочуть поставити замість Зеленського

У СЗР Росії на повному серйозі заявили, що Штати шукають заміну Володимиру Зеленському

13 серпня 2024, 10:35 comments2503
Поділіться публікацією:

Служба зовнішньої розвідки Росії повідомила, що американська еліта нібито активно шукає заміну чинному президентові України Володимиру Зеленському.

У СЗР Росії видали марення про те, кого США хочуть поставити замість Зеленського

Володимир Зеленський

У СЗР заявили, що нового українського лідера хочуть бачити нібито більш керованим та менш корумпованим. Більше того, у Штатах вже нібито є кандидатура, яка підходить на роль "наступника" Зеленського. У СЗР заявили, що у цьому контексті розглядається колишній глава МВС України Арсен Аваков. Зазначається, що новий лідер України може бути більш готовим до переговорів із Росією.

Крім того, Служба зовнішньої розвідки Росії повідомила, що Україна "повільно, але вірно" перетворюється на "чорну дірку Європи".

"Поки американці займаються пошуками "чорної кішки у чорній кімнаті" — легітимного осудного політика в постмайданній українській "верхівці", Україна повільно, але вірно перетворюється на "чорну діру" Європи", — заявили у прес-службі СЗР.

Наголошується, що у Москві готові до переговорів із Києвом, проте Україна може зникнути як суб'єкт переговорів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії з весни наполегливо порушують тему нібито "нелегітимності" президента Володимира Зеленського. Про це навіть заявляв кремлівський диктатор Володимир Путін та навіть заявляв, що після травня легітимною владою в Україні варто вважати Верховну Раду.

Втім, все це марення не сприймають ні в Україні, ні на Заході, оскільки згідно з Конституцією проводити вибори в умовах воєнного стану не можна. Крім того, за таких умов неможливо забезпечити безпеку людей, які б приходили на виборчі дільниці. Про те, що президент Зеленський є легітимним до того дня, доки не будуть проведені нові вибори, заявили також у Конституційному суді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини