Головна Новини Світ Росія У Росії зазіхнули на території Японії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зазіхнули на території Японії

У Російській Федерації натякнули на "невирішене питання" з Японією

21 листопада 2023, 23:58 comments1773
Поділіться публікацією:

Один з найвідоміших російських пропагандистів Володимир Соловйов недвозначно висловився про те, що Росія претендує на території Японії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише Центр протидії дезінформації.

У Росії зазіхнули на території Японії

У РФ заявили про територіальні претензії до Японії. Фото з відкритих джерел

Російський пропагандист заявив, що після закінчення Другої світової війни союзники розглядали можливість передачі Курильських островів Радянському союзу, однак цього так і не сталося.

"Товаришеві Сталіну земельку обіцяли на Японських островах за результатами Другої світової війни. Обіцянку не виконали. А відчувається, що даремно не виконали", — заявив Володимир Соловйов в ефірі пропагандистської телепередачі.

Російський пропагандист також заявив, що Радянському союзу і Росії нібито багато чого обіцяли, але не виконали обіцяного. А тому, за його словами, "багато питань доведеться дістати зі скрині історії, акуратно пил здути та подивитися, що там було написано".

Як відомо, після початку повномасштабної війни РФ проти України уряд Японії ухвалив рішення називати Курильські острови "споконвічною територією Японії, що перебуває під незаконною окупацією".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий американський історик, професор Єльського університету Тімоті Снайдер заявив, що президент Росії Володимир Путін наслідує Йосифа Сталіна, коли намагається знищити інфраструктуру України, щоби спровокувати голод у бідних країнах. Снайдер наголосив, що Путін намагається продемонструвати країнам Африки і Азії, що після знищення української зернової інфраструктури він контролює світовий експорт продовольства.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини