Головна Новини Світ Росія У Росії жінка підняла на вуха поліцію через Wi-Fi з назвою "Слава Україні"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії жінка підняла на вуха поліцію через Wi-Fi з назвою "Слава Україні"

Наряд прибув на місце "події", але зрозуміти звідки йде сигнал "Слава Україні" так й не зумів

24 липня 2022, 18:10
Поділіться публікацією:

У столиці Росії жінка поставила на вуха поліцію, бо хтось з сусідів назвав свою точку Wi-Fi "Слава Україні". Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

У Росії жінка підняла на вуха поліцію через Wi-Fi з назвою "Слава Україні"

Жінка викликала поліцію через Wi-Fi з назвою Слава Україні (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що жителька Москви піймала слабкий сигнал Wi-Fi прямо у своїй квартирі. Побачивши назву  Wi-Fi пішла прямо в поліцію писати заяву на людину, яке таке зробила.

Наряд прибув на місце "події" і переконався що Wi-Fi з назвою "Слава Україні" дійсно існує. Щоправда, зрозуміти звідки йде сигнал так і не зумів. "Розслідування" цієї важливої "справи" триває.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії пригрозили США захопити один із штатів. Аляска є одним зі штатів, що входить до складу США. Відтак, країні варто пам'ятати, що рф може повернути цю територію собі. Такі погрози в трохи завуальованому вигляді пролунали від голови Держдуми В'ячеслава Володіна під час пленарного засідання. 

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії з'явилися афіші про концерт артиста, який вступив до лав ЗСУ. Росіяни чекають у Санкт-Петербурзі на концерт українського артиста Макса Барських, який нібито має дати великий концерт 26 серпня. Співак та його продюсер Алан Бадоєв опублікували у Instagram фото цих афіш та висловилися щодо цікавої ситуації.  У свою чергу продюсер Макса Барських, відомий український кінорежисер Алан Бадоєв взагалі порадив росіянам слухати їх улюбленця Олега Газманова і не розповідати байки про те, що до них приїде Макс Барських та інші відомі зірки. Зазначимо, після того, як музикант Макс Барських публічно засудив Росію за її вторгнення в Україну, він заявив про ще одне своє рішення – вступити до лав ЗСУ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини