Головна Новини Світ Росія У Росії зібралися "ховати" відомого співака
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зібралися "ховати" відомого співака

На Леоніда Агутіна напали всюдисущі патріоти-громадські діячі

3 березня 2024, 22:55 comments1731
Поділіться публікацією:

В  РФ, що почала військове вторгнення  та далі знищує мирних  українських громадян, раптом  пригадали про артиста   Леоніда Агутіна, зокрема і те, що він не підтримує РФ в її безкінечних імперських амбіціях.

У Росії зібралися "ховати" відомого співака

Леонід Агутін (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють  пропагандистські  ЗМІ, в Росії тепер заворушились  пильні "громадські діячі", які  стверджують, що  Агутіна не є  патріотом  і ставлять вимогу  скасовувати кругом  його  виступи.

Але за співака таки  встиг заступитися чоловік російської знаменитості та путіністки Валерії, продюсер Йосип Пригожин. Як він сказав, Агутін — людина особлива, і забороняти його не можна.

"Агутін — талановитий музикант, і якщо ми зараз будемо ось так всіх ховати за те, що хтось щось сказав... У нас тепер залишилося мало хороших артистів", -  висловивсь  Пригожин.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомого російського актора засудили до довічного ув'язнення. Відомий в Росії кіноактор Кирил Канахін, який знімавсь в  серіалах "Глухар", фільмі "Ніхто не знає про секс-2" та інших фільмах, засуджений  до довічного увʼязнення в  справі про "держзраду".

Повідомляють, що 41-річний росіянин, як тільки почалось повномасштабне російське  вторгнення, вступив  до складу "Російського добровольчого корпусу", що  виступає за  Україну. Такий поступок відомого актора не сподобавсь  кремлівському режиму, при цьому, особливим було  обурення  після того, як виявилось, що Кирил Канахін  знаходивсь серед  учасників  штурму Брянської області. Тоді  було прийняте рішення заочно засудити росіянина до довічного увʼязнення.
 Проте підтвердження  таких фактів в суді не надали.  Канахін поки не коментує цей заочний  вирок. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини