Головна Новини Світ Росія У Росії військовий літак зник із радарів: тривають пошуки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії військовий літак зник із радарів: тривають пошуки

Борт виконував технічний політ

22 вересня 2021, 14:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії зник військовий літак. Про це повідомляє видання "Обозреватель".

У Росії військовий літак зник із радарів: тривають пошуки

АН-26. Фото: YURI SMITYUK/TASS

Як стало відомо сьогодні, 22 вересня, з радарів зник військовий літак АН-26, на борту якого знаходилося шість членів екіпажу. Повідомляється, що останній раз він був помічений недалеко від аеропорту Хабаровська.

Після цього борт раптово перестав виходити на зв'язок. У МНС розповіли, що літальний апарат виконував технічний політ. Під час нього планувалася перевірка системи зв'язку на борту.

На пошуки зниклого літака відправили вертоліт. Однак той не зміг його знайти через погану видимість. У Хабаровську йшов дощ з сильним вітром. Було прийнято рішення про відправку наземних груп.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з амолет британської авіакомпанії здійснив вимушену посадку . Борт летів з Пакистану до Великобританії. Під час польоту однієї з пасажирок стало погано. Пілоти прийняли рішення про вимушену посадку і приземлилися в столиці Узбекистану. В цей час пасажирка померла. Людей розмістили в залі для транзитних пасажирів.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Росії пасажирський літак здійснив жорстке приземлення. На борту літального апарату знаходилося 14 пасажирів і двоє членів екіпажу. Можливою причиною інциденту міг стати відмова одного з двигунів. В результаті події загинуло четверо осіб. На місце подій прибули співробітники рятувальної служби. Вони звільняли людей, яких затиснуло в салоні. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини