Головна Новини Світ Росія У Росії знайшли винних у розпалюванні неонацизму в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знайшли винних у розпалюванні неонацизму в Україні

Сергій Лавров вважає, що Захід ніколи і не хотів рівноправної співдружності та співпраці з Російською Федерацією

30 травня 2022, 09:05 comments3323
Поділіться публікацією:

Французам дісталося від глави МЗС Росії Сергія Лаврова, який поспішив звинуватити Париж у розпалюванні неонацизму в Україні. Більше того, він заявив, що Франція грає одну з ініціативних ролей у цьому процесі. На тлі того, як намагався будувати свої відносини з Путіним президент Франції Макрон і як він до останнього відмовлявся вводити санкції проти РФ за повномасштабне вторгнення в Україну, такі заяви Лаврова виглядають як мінімум дивно. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку російський міністр висловив в інтерв'ю французькому телеканалу TF1.

У Росії знайшли винних у розпалюванні неонацизму в Україні

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Сергій Лавров обурився тим фактом, що Франція бере активну участь у озброєнні України, допомагає українцям відбивати російську агресію. Також Лавров образився на заклики французів продовжувати війну проти РФ, аж до перемоги.

За словами міністра закордонних справ Росії, Франція своєю підтримкою України сприяє "розпалюванню націоналізму, неонацизму". Росію ж. На думку російського дипломата Захід відмовляється чути.                                              

Лавров також заявив, що Росія витратила багато років на те, щоб домовитися із Заходом на рівноправній основі, але все це не дало очікуваного результату. Глава МЗС РФ висловив переконання, що тепер у Кремлі знають, що Захід ніколи не був налаштований на конструктив у відносинах із Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров запевняє, що пропозиції Москви за мирним договором вже у Києві, але в команді президента Зеленського їх ігнорують.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини